annonce
Natur- og sejlklubben
I Gladsaxe Kommune har vi natur- og sejlklubben ved Bagsværd Sø. Det er verdens bedste sted at tage eleverne ned i løbet af skoledagen.

Mette Visti, Solvænget 21

I Gladsaxe Kommune har vi natur- og sejlklubben ved Bagsværd Sø. Det er verdens bedste sted at tage eleverne ned i løbet af skoledagen. Lærerne og pædagogerne i Gladsaxe bruger lystigt sejlklubben i børnenes dagligdag til naturfag, madkundskab, samarbejdsøvelser og den almene dannelse.

Nu er sejlklubben kommet på en inspirationsliste. Det lyder jo vildt dejligt. Måske vil flere ansatte lade sig inspirere og bruge kommunens sejlklub? Desværre er det ikke en positiv inspirationsliste men Børne- og Undervisningsudvalgets inspirationsliste til, hvilke områder de skal pege på for at spare 4.5 mio på budgetforslaget i 2020. Det må simpelthen være en ommer. Gladsaxe Kommune mangler ikke penge, og der skal ikke spares på vores børns læring, når det handler om den naturfaglige dannelse og udelivet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top