Og prisen går til…
Kulturlederprisen-02-44-19-FORSIDE.jpg

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Arne Fogt fra Gladsaxe Lokalhistoriske Forening (til højre) vandt årets Kulturlederpris, som han fik overrakt af borgmester Trine Græse. Randi Mørck fra FDF Buddinge vandt Ungdomslederprisen. Foto: Kaj Bonne.
Torsdag uddelte Gladsaxe Byråd Ungdomslederprisen og Kulturlederprisen

Hvert år uddeler Gladsaxe Byråd Ungdomslederprisen og Kulturlederprisen. Priserne gives til personer der henholdsvis har ydet en særlig indsats på frivillig basis indenfor børne- og ungdomsarbejdet, og for foreningsarbejdet på det kulturelle område, i Gladsaxe Kommune.

Vinderen af Ungdomslederprisen 2019 blev Randi Mørck fra FDF Buddinge. Hun har været en del af FDF Buddinge i rigtig mange år, de sidste knap 20 år som kredsleder.

– Som kredsleder er du utrolig dygtig til at samle kompetente og kreative ledere omkring dig, hvor sammenhold og planlægning står højt på dagsordenen. Du møder alle med respekt – uanset baggrund, alder og evner. I dit univers kan alle bidrage med noget til fællesskabet, fortalte borgmester Trine Græse (A) til Randi Mørck.

Arne Fogt fra Gladsaxe Lokalhistoriske Forening vandt Kulturlederprisen. Han blev indstillet til prisen som leder af Gladsaxe Lokalhistoriske Forening, men hans indsats dækker meget bredere.
– Du har i høj grad været med til at gøre foreningen synlig, og det er i dag en meget aktiv forening, hvor du sammen med bestyrelsen har skabt mange flotte aktiviteter og tilbud til medlemmerne, fortalte borgmesteren.

Repræsentanter fra især spejderne, men også Gladsaxegarden og Gladsaxe Ungdoms- Film og Videoklub har tidligere vundet Ungdomslederprisen. Tidligere har repræsentanter fra blandt andet jazzklubben, folkekoret og Venskabsforeningen vundet Kulturlederprisen.

Med begge priser følger en check på 10.000 kroner. pk

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

En glad Randi Mørck får Ungdomslederprisen af borgmesteren. Foto: Kaj Bonne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top