Pakkeløsning
Nye post-udleveringssteder på Søborg Hovedgade

PostNord har åbnet to nye Collect Shops på Søborg Hovedgade – hos slikbutikken Pinocchio på Søborg Hovedgade 73 og i Cykelringen på Søborg Hovedgade 203. Her kan man hente sine pakker fra den stigende nethandel.
– Det glæder mig meget, at borgerne i Søborg nu får to nye steder, hvor de nemt og hurtigt kan hente deres pakker fra nethandlen. Vi vil gerne gøre hverdagen lettere for de mange pakkemodtagerne, og med to nye udleveringssteder i byen rykker vi tættere på kunderne, og giver dem flere muligheder for at hente deres pakker, siger Maj-Britt Radmer, distriktschef i PostNord.
I de nye Collect Shops kan man hente pakker samt sende pakker og breve, som er frankeret hjemmefra. Collect Shoppen hos Pinocchio er åben i hele butikkens åbningstid, som er fra mandag til søndag fra kl. 11.00 – 20.00. Collect Shoppen i Cykelringen er ligeledes åben i hele butikkens åbningstid, som er hverdage fra kl. 10.00 – 17.30 og lørdag fra kl. 11.00 – 14.00.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top