annonce
Soveposetur
Bagsværd-spejdere i sovepose i Rema 1000

Knivbevis og øksebevis er nogle duelighedstegn eller”mærker” de fleste forbinder med spejder. Der er dog kommet mange nye og kreative mærker til. To af dem er 24-timer-i-soveposen og bacon-mærket. 18 juniorer (4.-5. klasse) i spejdergruppen DDS Bagsværd havde besluttet at tage begge mærker i den forgangne weekend.
De mødtes lørdag formiddag og iførte sig soveposerne, som alle bekvemt nok kunne lynes op i bunden, så de havde mulighed for at bevæge sig lidt rundt.
Oplagte soveposeaktiviteter var at råhygge og spille spil. Men lørdagen bød også på en tur i Rema 1000, alle gående i soveposerne. Her skulle spejderne blandt andet indkøbe bacon, som var omdrejningspunktet for det andet mærke, de ønskede at erhverve sig.
Kravet til dette mærke er, at man spiser bacon til alle sine måltider i et døgn. Det lyder måske ikke så svært, vil nogle mene, men har du måske smagt baconis? Det har juniorerne i Bagsværd, og de skulle hilse og sige, at det smager godt.
Søndag blev der talt ned til at spejderne kunne afmontere sig soveposerne, så de alle kunne modtage to nye mærker til uniformerne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top