To Bagsværd-løftere til VM
Bagsværd Vægtløftnings Klub har været repræsenteret ved VM for både kvinder og mænd

Ved VM i Pattaya i Thailand deltog 734 vægtløftere fra 105 nationer. Bagsværd Vægtløftnings Klub var repræsenteret med to løftere.
Mette Pedersen deltog i -71 kg-klassen, men var desværre plaget af sygdom under opholdet. Det blev på trods af dette til 80 kg i træk, og et stød på 96 kg og en 22. plads i verden. Træningen op mod stævnet havde indikeret mere, men heldigvis får Mette igen chancen ved de nordiske mesterskaber den 12. oktober.
Simon Darville deltog i -102 kg-klassen. Det blev til et godt resultat på 148 kg i træk og 180 kg i stød. Dette betød tre danske rekorder samt den tungeste tokamp lavet i Danmark i 2019. Simon er blot 3 kg fra den nordiske rekord i øvelsen træk, og 8 kg fra rekorden i øvelsen stød. Simon sluttede som nummer 17.
Begge atleter træner til daglig i klubben, der har til huse i lokalerne ved Bagsværd Stadion.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top