Travle bjørne
Gladsaxe Bears spillede tre udekampe på fire dage og vandt de to

Til Rødovre onsdag, Herning lørdag og Aarhus søndag. Det var Gladsaxe Bears’ tætte kampprogram i sidste uge.

Og det startede godt i Rødovre, efter at bjørnene fra Gladsaxe ellers havde været bagud 2-0. Med tre minutter igen fik Gladsaxe Bears’ Søren Dau Mortensen nemlig pukken ind over stregen til slutresultatet 3-2.

Tre dage senere tabte Bears 2-0 til Herning, efter hjemmeholdet scorede tidligt og sent i kampen. Men allerede næste dag var holdet tilbage på sejrskurs mod Jutland Vikings i Aarhus Skøjtehal.

Efter af have været bagud 3-0, kæmpede Gladsaxe Bears sig tilbage i kampen, og Anders Schultz kunne bringe udeholdet foran med 4-3 med lidt over to minutter igen af kampen. Sekundet inden kampen var slut fik hjemmeholdet dog udlignet – og så måtte der en fjerde periode til for at afgøre kampen. Her sikrede Steffen Schultz sejren for Bears i det 65. minut
pk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top