(U)hygge på biblioteket
Halloween-COLOURBOX28428351.jpg

top view of woman reading book and drinking coffee surrounded by various halloween cookies

Der bliver både mulighed for boghygge og halloweenuhygge op til Halloween på Gladsaxes biblioteker. Foto: Colourbox.
Gladsaxe Bibliotekerne har både hygge og uhygge på programmet i dagene op til Halloween

Bibliografen byder inden for til en hel lørdag i Halloweens tegn med alt fra græskarudskæring, gratis ansigtsmaling, gyserfilm-workshop, konkurrencer og forpremiere på den nye tegnefilm om ”Familien Addams”. Det foregår lørdag 26. oktober kl. 10-14, og du har selvfølgelig lov til at klæde dig ud.

Hvis du gerne vil lave en gyserfilm, så er der gyserfilm-workshop i Bibliografen i samme weekend 26. og 27. oktober kl. 10-16. Workshoppen er for unge i alderen 13-18 og kræver gratis tilmelding på gladsaxe.dk/bibliotek.

Hvis du vil kaste lidt lys over efterårsmørket, kan du lave en fin mumielygte på Mørkhøj Bibliotek, som du selvfølgelig må tage med hjem til din vindueskarm eller trappesten. Græskarrene får kniven 24. og 25. oktober kl. 15-17 samt 26. oktober kl. 11-13.

29. oktober bliver der dog slukket for lyset i Mørkhøj, der bliver mørkere end nogensinde. I kirken kan du høre skumle historier og smage på heksemutters bryg. På biblioteket er der pyntet op med spøgelser. Der er konkurrence om mest uhyggelige udklædning og skeletdans med Trolle og Tormod. Mød op mellem kl. 16 – 18 i Mørkhøj Kirke og på Mørkhøj Bibliotek – også selvom du er bange for mørke.

I kælderen under Værebro Bibliotek foregår der selvfølgelig også noget uhyggeligt! Vil du være med til uhygge i bibliotekets underverden, så er det 31. oktober kl. 10 – 16. Det er helt gratis – du skal bare møde op.

Læs mere om Halloween på Gladsaxe Bibliotekerne på gladsaxe.dk/bibliotek.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top