Dømt for handel med heroin
Politibil.jpg
Foto: Politi.dk
Den dømte blev taget for at køre over for rødt lys på Gladsaxe Møllevej

En 60-årig mand er ved retten i Glostrup idømt tre års fængsel for handel med og besiddelse af i alt knap 400 gram heroin. Han fik samtidig konfiskeret 139.600 kroner, som retten vurderede stammede fra narkohandel.

– Manden blev den 8. august 2019 stoppet i sin bil på Gladsaxe Møllevej, fordi han kørte over for rødt. Da betjentene undersøgte bilen nærmere, fandt de både heroin og kontanter. I forbindelse med sagen, blev manden samtidig dømt for at køre narko-påvirket i bil, ligesom han også blev dømt for besiddelse af en strømpistol og en såkaldt kreditkortkniv, skriver Københavns Vestegns Politi i en pressemeddelelse fredag.

Den 60-årige mand har valgt at anke sagen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top