Is i maven
Dansk ishockeys succes kan også mærkes i Gladsaxe

Dansk Ishockey markerer sig stærkt internationalt. Danske verdensstjerner som Mikkel Bødker og Oliver Bjørkstrand spiller sammen med verdens bedste spillere i NHL-ligaen, og tilskuergennemsnittet til ishockeylandskampe er stigende.

Og succesen smitter af lokalt, hvor flere går til ishockey i Gladsaxe, hvilket kan mærkes i Gladsaxe Ishockey, fortæller Mikael Florentz, træner og sportslig ansvarlig i klubbens ungdomsrække.

– Vi mærker bestemt en øget interesse i klubben. Man fødes jo ikke som verdensstjerne, så træningen begynder i lokale klubber som Gladsaxe Ishockey. Vi er superglade for fremgangen. Landsholdet spiller i A-rækken, og spiller tætte kampe mod de største ishockeynationer i verden. Så selv om Danmark er en lilleput uden ret meget is, kan vi stadig drille stormagterne, siger Mikael Florentz.

Børn har rigtig mange muligheder for at dyrke idræt i Gladsaxe Kommune, men piger og drenge vælger ofte fodbold og håndbold ligesom forældrene. Det vil vi da gerne lave om på, tilføjer han.

Gladsaxe Ishockey inviterer derfor piger og drenge i alderen 3-9 år med forældre til gratis prøvetræning. Trænerne står klar med alt det udstyr som skal bruges. Interesserede børn skal bare møde op i træningstøj med forældre søndag kl. 9.30 i hallen, Isbanevej 1 i Søborg. Klubben udlåner gratis kampudstyr, skøjter og stave, og byder på en varm kop kaffe til forældrene.
pk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top