annonce
Ole fylder rundt
Det er en ægte gladsaxedreng, der lørdag den 23. november fylder 60 år

Ole Skrald kom til verden i barndomshjemmet på Einarsvej i Bagsværd og gik på Stengård Skole. Da han havde løbet hornene af sig, blev han skraldemand i vognmandsfirmaet Christianslyst.

Familien var socialdemokrater, men Ole flirtede som ung med SF. Da Gladsaxe Byråd sendte skraldeopgaven i udbud, blev Ole vred. Han stillede op for Skraldelisten, skiftede efternavnet Rasmussen ud med Skrald og blev i 2001 valgt ind i Byrådet med 1.181 stemmer. Men senere skiftede han til Socialdemokratiet og er i dag formand for Trafik- og Teknikudvalget.

I dag kører Ole som chauffør i Gladsaxe Vognmandsforretning. Og som tidligere skraldemand og via sit faglige engagement i 3F og sit store sociale netværk kender han hver en krog i kommunen og alt, hvad der rører sig indenfor sit politiske arbejdsområde.

Og Ole er ikke bare en mand af folket, han er folkets mand, der altid gerne tager ud og taler med borgere og beser lokaliteten, hvis en sag gør knuder. Han er utrolig social og har et kæmpe hjerte, der bl.a. banker for udsatte unge. Som skraldemand tog han hånd om mange af de unge rødder i Værebro og gav dem en fremtid i skraldefaget. Og kunne de ikke komme ud af sengen, så holdt Ole med skraldebilen udenfor gadedøren med hornet i bund.

Privat er han gift med Jette, som han mødte som ganske ung. De har fire børn og fem børnebørn, og i hjemmet i Lyngparken er der gerne liv og glade dage med venner, børn, børnebørn og hunde, der løber omkring. 60-årsdagen fejres med en reception på dagen den 23. november kl. 12-15 på Højgård, Bagsværd Hovedgade 274 i Bagsværd, og alle er velkomne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top