Klassisk nytårskoncert
Symfoniorkester.jpg
Gladsaxe Symfoniorkester spiller nytårskoncert på Gladsaxe Rådhus. Her giver orkesteret koncert i Engholm Kirke i Allerød i foråret. Foto: Privat.
Gladsaxe Symfoniorkester spiller alt fra Lumbye til Mozart til Nytårskoncert

Hvis Lumbyes Drømmebilleder, Mozarts Hornkoncert, Johann Strauss’s Flagermusen eller Bizets Carmen er lige dig, så kan du høre stykker af disse, samt af von Weber, Rossini og Saint-Sëans, til Nytårskoncert med Gladsaxe Symfoniorkester.

Koncerten afholdes lørdag den 11. januar klokken 16 i hallen på Gladsaxe Rådhus. Dirigent er tidligere koncertmester i DR Underholdningsorkesteret, Peter Piotr Gasior, og solister er Anne Brandt (mezzosopran), Peder Krabbe (klarinet) og Ivan Bruushuus Petersen (valdhorn).

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top