Bauhaus og DGI vil samarbejde
34590-Fodboldskole-2020-bauhaus-2.jpg

DGI Fodbold Kr. Hyllinge

Bauhaus, blandt andet i Gladsaxe, har indgået et samarbejde med DGI om fodboldskoler de næste to år. Foto: Privat
Bauhaus og DGI Fodboldskoler har netop indledt et partnerskab om et forpligtende samarbejde, foreløbig for de næste to år

Bauhaus og DGI har fundet fælles fodslag i målgruppen, som danner grundlag for det nye partnerskab. DGI ville gerne finde en virksomhed med landsdækkende rækkevidde, og med 17 byggevarehuse, ud over det i Gladsaxe, var det et naturligt valg at kontakte Bauhaus. – Det var vigtigt for os at finde en virksomhed, som appellerede til den samme målgruppe som DGI Fodboldskolerne, siger Jan Nielsen, DGI Partner- og eventchef i en pressemeddelelse.

Hos Bauhaus er man ikke overraskende enig i vurderingen af, at værdigrundlaget er fælles. Der skal udvikles rummelige forhold for foreningen, kunderne, medarbejderne, børnene og lokalsamfundet.

– Vi har indledt samarbejdet med DGI, fordi vi ser et godt match på vores værdier. Ligesom Bauhaus værner DGI Fodboldskoler om det lokale og om de lokale ’eksperter’. Der er mange lighedspunkter mellem en frivillig fodboldtræner på en DGI Fodboldskole, der coacher og støtter børnene til at blive den bedste version af sig selv og vores dygtige medarbejdere, der kommer med råd og vejledning til de mange gør-det-selv-folk rundt om i landet, siger administrerende direktør i Bauhaus, Mads Jørgensen.

Samarbejdet gælder de mere end 200 fodboldskoler, som DGI planlægger at afholde i 2020 og 2021.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top