Åbent hus hos Loop i Søborg
Hedda-Bang.jpg
Centerleder Hedda Bang glæder sig til at tage imod både børnefamilier og alle andre interesserede gæster til åbent hus i Loop i Søborg d. 1/2 kl. 10-12. Foto: Henrik Hvillum
Hos Loop Fitness på Tobaksvejen i Søborg vil man gerne have flere glade brugere fra nærområdet. Derfor inviterer man til åbent hus lørdag d. 1. februar fra kl. 10 – 12

Der bliver lidt at drikke og snacks, og naturligvis får de besøgende mulighed for at prøve udstyret og høre lidt om Loops koncept.

En del af konceptet er ”Loop Kids”, som er specifik træning for de 8-14 årige. Det er et af hovedformålene med åbent hus-dagen, at man gerne vil fortælle børnefamilierne i Søborg og nærmeste omegn om mulighederne for, at alle familiens medlemmer kan styrketræne.

– Der er mange børn, der ikke føler, at de slår til ude i sportsklubberne, og derfor sidder de måske hjemme foran computeren i stedet. Dem har vi allerede en del af, og de ”vokser”, når de kommer her hos os, fordi der ikke er nogen konkurrence at leve op til, siger Søren Hald, hvis firma CPH Cirkel Fitness bla. ejer Loop i Søborg.

Effektiv træning på 24 minutter!
Den dybereliggende mening er, at man skal kunne slappe af, imens man træner, og ikke føle at man skal leve op til omverdenens krav om f.eks. udseende, styrke osv. Når man slapper af i hovedet, har man derfor større overskud til at træne, og derved får man større lyst til at gøre træningen til en del af livsstilen.

En vigtig del af Loops koncept handler om, at man efter fem minutters opvarmning cirkulerer mellem de 12 forskellige øvelser i intervaller af 45 sekunder. Med skiftet fra en maskine til den næste og to omgange kan man altså få en yderst effektiv træning på blot 24 minutter. Det er intensivt, hårdt og yderst effektivt!

– Der er et stort socialt element i netop dén træningsmetode. Jeg kan se, at der mange kvinder, der møder op og træner sammen i grupper på eksempelvis fire ad gangen. De følger klokken og rykker sig, hver gang der er gået 45 sekunder, siger Hedda Bang, der er daglig leder af Loop Fitness på Tobaksvejen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top