Ærlige og hjælpsomme medmennesker
Ældre dame fra Bagsværd fik tabt taske igen på Bagsværd Station og roser dem der hjalp

De mange ofte negative historier der fortælles i medierne, på de sociale medier og over middagsbordet tegner samlet set et lidt dystert billeder af verden, samfundet og danskerne.

Men alle de negative historier giver ikke nødvendigvis et retmæssigt billede af verden, for der er også mange små og store positive historier, hvis man ellers har tid og positivt sindelag nok til at lytte efter.

En af dem hørte Gladsaxe Bladet om over telefonen. Her fortalte en ældre dame, B. Grønvold fra Bagsværd, om hvordan hun den 13. januar fandt ud af at hun havde mistet sin taske på Bagsværd Station, efter at have taget toget hjem fra Østerport Station.

Men straks var der en sød ung mand og dame der tilbød deres hjælp, og foreslog at de kunne spørge lokoførerne om de kunne hjælpe. Og hos den tredje af slagsen, der kørte ind på stationen, var der bid.
”Det skulle vel ikke være denne her taske”, spurgte lokoføreren, og rakte B. Grønvold hvad der viste sig at være hendes taske, med alt indholdet i. En mand havde afleveret den til ham.

– Det viser, at folk er ærlige. Og når man spørger om de vil hjælpe, har jeg aldrig været ude for, at der ikke er nogen der vil, fortæller B. Grønvold.
pk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top