Busbetjeningen i Mørkhøj
Jeg er helt enig i Ole Nielsens bemærkninger til busdriften – os beboere i Mørkhøj føler vi bor i yderkanten af Gladsaxe Kommune

Elisa Sørensen, Aprilvej 103

Jeg er helt enig i Ole Nielsens bemærkninger til busdriften – os beboere i Mørkhøj føler vi bor i yderkanten af Gladsaxe Kommune- først forringes busdriften med at linje 200S kun kører til Buddinge station – altså ingen direkte bus til Lyngby.

Og nu ændres linje 166 – som var den direkte bus til Søborg og Hellerup (Gentofte Hospital – Hellerup station og videre til Lufthavnen – Helsingør og Sverige).

Hvorfor i al verden skal 166 køre til Værebroparken i stedet for Hellerup station – vil det ikke være muligt at linje 164 som kører fra Ballerup at køre omkring Værebroparken på vejen til Gladsaxe?
Vi vil så gerne beholde den tidlige linje 166 rute så vi kan køre direkte til Hellerup uden at vi skal skifte og vente på anden bus flere gange.

For mange ældre, og dårligt gående, er det ikke bare besværligt med de mange skift, men det skaber også usikkerhed og utryghed.

Jeg/vi håber at, Kommunen og Movia kan blive enige om, det var en lidt forhastet beslutning, en såkaldt ”ommer”, at ændre busruterne 166 og 200S – og håber de kan vende tilbage til de tidligere ruter – så der ikke fremover være så mange skift og ventetider for at komme med bus til Hellerup og Lyngby.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top