annonce
Fitness1-åbning blev et tilløbsstykke
Mahsa-i-Fitness1.jpg
I december var der fuld gang i boremaskiner og klargøring. Mandag morgen var Mahsa Tabatabaeee Kjærulf og hendes kollegaer klar til at tage imod de mange nye kunder i Fitness1 på Aslaksvej i Bagsværd. Foto: Henrik Hvillum
Da ombygningen af lokalerne på Aslaksvej 6 i Bagsværd begyndte i sensommeren, var der lang vej til et moderne fitnesscenter. Men mandag morgen stod det nye Fitness1 klar til at tage imod de mange kunder

Der blev arbejdet til det sidste søndag aften, men mandag morgen var der balloner, croissanter og rød løber til de anslået næsten 1000 medlemmer, som skulle oprettes som nye medlemmer og sættes ind i check-in og andre procedurer i de nye lokaler.

– Vi har omkring 500 forhåndstilmeldinger, og vi forventer, at der kommer cirka lige så mange og melder sig ind i dag, siger Mahsa Tabatabaee Kjærulf, som er projektleder på det nye center. ”Blæksprutte” efter eget udsagn…

20-25 ansatte
Det er gået stærkt med etableringen af det splinternye center. Maskinerne; dvs. løbebånd, cykler osv., ankom d. 27/12, og nu er det nye team på 20-25 personer, som består af faste medarbejdere og holdinstruktører klar til at tage imod i de nye lokaler.

– Der var ikke noget lokalt center i Bagsværd, og vi havde længe gået rundt og kigget på et egnet sted. Bygningen her var oplagt, både beliggenheden i nærheden af Bagsværd Torv, hovedgaden og stationen, og så bor her rigtig mange mennesker i området, som skulle til Søborg, Lyngby eller andre steder for at træne, forklarer Mahsa Tabatabaee Kjærulf, inden hun sammen med kollegaerne tager sig af endnu flere motionshungrende Bagsværd-borgere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top