Jazzsæsonen åbner
Snorre Kirk Quintet gæster Telefonfabrikken

Gladsaxe Jazzklub tager hul på det nye årti med et fornemt januar-besøg på klubbens Intimscene. Prisvindende musikere har dannet bandet Snorre Kirk Quintet – og anmelderroser har det bestemt ikke skortet på.
Trommeslageren og komponisten Snorre Kirk har i de seneste mange år været en fast gæst i internationale jazzklubber og på festivaler, hvor han har gjort sig bemærket som sideman med nogle af de mest prominente jazzartister fra Skandinavien, samt med internationale kunstnere som Diane Schuur, Stephen Riley og Eric Reed.

Med det kritikerroste debutalbum ”Blues Modernism” fra 2012, der løb afsted med både JazzSpecial-prisen for årets udgivelse, samt to nomineringer til Danish Jazz Awards, trådte Snorre Kirk for alvor i karakter som komponist og orkesterleder.

Med de to efterfølgende udgivelser Europa (2015) og Drummer & Composer (2017), blev der banet vej for et internationalt gennembrud, og i sommeren 2018 udkom Snorre Kirks fjerde album, BEAT, der med sin blanding af eksotiske rytmer og farverige kompositioner, udgør Snorre Kirks mest ambitiøse og personlige projekt til dato.

Arrangementet finder sted i café Drop Inn /Telefonfabrikken – Gladsaxe Kulturhus, Telefonvej 8, Onsdag d. 08. januar 2020 kl 20.00 – 22.00.

Dørene åbnes kl. 19.30 for koncertgæster.

Entré: 60 kr. for medlemmer / 100 kr. for ikke-medlemmer. Tilmelding på www.gladsaxejazzklub.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top