Klik i året der gik
mangler-læreplads.jpg
Artiklen ’Kreativ jobsøgning gav pote’ - om Emil der var taget ud på Ringvejen for at råbe arbejdsgiverne op, og dagen efter havde en læreplads - var den niende-mest læste på Gladsaxebladet.dk i 2019. Og så blev den delt over 1.000 gange på Facebook. Foto: Peter Kenworthy.
Årets store hit på Gladsaxe Bladets hjemmeside var historier om dødsfald, Bauhaus-byggeri og Sankthans

Vi kan ikke vide hvilke artikler, læserne har fundet mest interessante eller har læst mest i den trykte avis. Men vi har set lidt på statistikkerne på avisens hjemmeside, for det er altid sjovt at få et indblik i, hvad vores læsere synes er interessant at læse om i deres lokalavis.

Artiklen ’Poul Hansen er død’, om at Gladsaxe Håndværkerforenings tidligere formand, murermester Poul Hansen, var død efter en kortvarig sygdom kom ind på en suveræn førsteplads. Over 6.000 gange er den blevet læst på nettet i årets løb. Artiklen er fra september måned.

På andenpladsen over de mest læste artikler kom artiklen ’Bauhaus-byggeri er i gang’. Som overskriften indikerer, handler den om at grundstenen til den nye Bauhaus byggemarked i Gladsaxe blev lagt, hvor et jernrør med tegning, dagens Gladsaxe Bladet og 100 kroner blev placeret i et hulrum i fundamentet af borgmester Trine Græse og Bauhaus-direktør Mads Jørgensen. Artiklen blev læst næsten 5.000 gange.

Den tredje mest læste artikel er ’Sankthans ved Bagsværd Sø’, som over 3.000 læsere klikkede ind på i løbet af året. Artiklen handler, ikke overraskende, om årets Sankthansfest ved Bagsværd Sø, med borgmesterbåltale, Midsommervise, cirkusartist og musiktrioen musikertrio Dissing, Dissing og Las.

Af andre flittigt læste artikler kan nævnes artiklen ’Hvem er disse tre mænd?’. Den handlede om tre unge mænd, der havde hævet adskillige tusinde kroner på en 81-årig kvindes konto i en automat på Søborg Hovedgade efter indbrud i hendes rækkehus på Marienborg Allé i Søborg, der blev læst næsten 3.000 gange.

Og artiklen ’Anfield flytter igen til Gladsaxe´, om Champions League-finalen mellem Liverpool og Tottenham, der blev vist på storskærm på Gladsaxe Stadion. Den blev læst over 2.000 gange.
Desuden blev evergreenen ’Gladsaxe gennem 100 år’, som er skrevet tilbage i 2017, læst over 2.000 gange i 2019.

Også på Facebook har det været gang i Gladsaxe Bladets læsere. Blandt andet blev artiklen ’Kreativ jobsøgning gav pote’, om Emil der var taget ud på Ringvejen for at råbe arbejdsgiverne op, og dagen efter havde en læreplads, delt over 1.000 gange.

Her er de ti mest læste artikler på vores hjemmeside Gladsaxebladet.dk i 2019

1. Poul Hansen er død
2. Bauhaus-byggeri er i gang
3. Sankthans ved Bagsværd Sø
4. Hvem er disse tre mænd?
5. Anfield flytter igen til Gladsaxe
6. Lidl rykker ind
7. Gladsaxe gennem 100 år
8. Søborg Natten byder på noget for enhver
9. Kreativ jobsøgning gav pote
10. Butiksrøver fra Søborg efterlyses

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top