Kom på skamlen
Idrætspriser-01-04-20.jpg

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Borgmester Trine Græse på sejrskamlen med Lisbet Vad Hemmingsen (tv), Frida Sanggaard og Ida Gørtz Jakobsen (th) på sejrskamlen, efter uddeling af idrætslederpris og idrætspris på rådhuset. Foto: Kaj Bonne.
Halvdelen af damefireren fik årets idrætspris og Lisbet Vad Hemmingsen fra GIF fik idrætslederprisen

Gladsaxe Byråd har siden 1973 hyldet idrætsudøvere fra de lokale idrætsforeninger ved en sammenkomst på Gladsaxe Rådhus.

I år vandt Lisbet Vad Hemmingsen fra GIF Gymnastik idrætslederprisen. Hun var rørt og beæret, fortalte hun, og takkede GIF’s bestyrelse for at indstille hende til prisen.

– I GIF Gymnastik er de ikke i tvivl om, at du er den person, alle foreninger drømmer om at have, fortalte borgmester Trine Græse hende. Roerne Ida Gørtz Jakobsen og Frida Sanggaard fra Bagsværd Roklub vandt årets idrætspris. Begge er i damefireren, hvor de vandt bronze til VM sidste år og kvalificerede sig til OL i Tokyo.

– Det er en stor ære. Og det er rart at få dette skulderklap, med al den tid vi lægger i det, fortalte Frida Sanggaard.

Med begge priser følger bronze-statuetten ”Sejrsgudinden”, som er lavet af Bjørn Nørgaard, samt 10.000 kroner per pris.

Idrætslederprisen gives til en person, der har ydet en særlig indsats på lederplan i en idrætsforening i Gladsaxe Kommune. Idrætsprisen gives til en person eller et hold, der har ydet en særlig indsats som aktiv idrætsudøver og som er medlem af en idrætsforening i Gladsaxe Kommune. Kandidaterne indstilles af de lokale idrætsforeninger.

Tidligere er idrætslederprisen gået til idrætsledere fra en bred vifte af klubberne i kommunen. Blandt andet VB 1968, GIF Svøm, Bagsværd Vægtløftnings Klub, Gladsaxe Bordtennis Klub, Gladsaxe Bueskytte Klub, Gladsaxe Handicap Idræt og Boldklubben Femina.

Idrætsprisen er tidligere gået til svømmeren Pernille Blume, løberen Andreas Bube og roeren Victor Feddersen. pk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top