Live fra Jerusalem
Musicalprojekt for skolebørn starter 16. januar i Emdrup Kirke

Får du i 2-8. klasse og har du en indre skuespiller eller sanger i maven, så er Emdrup Kirkes musical ”TV Emdrup live fra Jerusalem” måske noget.

Musicalen handler om Jesus, som dør på et kors, men bliver levende igen, hvilket dækkes af den lokale TV-kanal fra Emdrup. Øvningen foregår torsdage kl. 16.30-17.45 i Emdrup Kirkes lokaler og første gang er 16. januar. Det hele kulminerer i to forestillinger fredag den 15. maj kl. 19 og lørdag den 16. maj kl. 16.

Tina Bak er instruktør og Solveig Bach Tofft står for musikken. Prisen for at deltage er 250 kroner og der er tilmelding til solveig@emdrupkirke.dk eller tinabak@emdrupkirke.dk, som man også kan kontakte.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top