Nat og dag
Gladsaxe Bears tabte og vandt mod 1. divisions nummer et og to

Tirsdag var Gladsaxe Bears´ herrer på besøg i Gentofte Skøjtehal, og det startede godt for udeholdet, hvor Rasmus Astrup bragte Bears foran i første periode. Bears var godt med indtil tredje periode, hvor hjemmeholdet scorede tre mål på under tre minutter.

– Vi spillede 55 gode minutter og fem helt forfærdelige, i starten af tredje periode, fortæller sportschef i Gladsaxe Bears, Jacob Volf. Da kampen var slut stod der 5-1 til Gentofte på tavlen.
Fredag tog Bears så imod Rødovre i Gladsaxe Skøjtehal foran 115 tilskuere.

Niclas Malling skulle blot bruge et enkelt minut på at bringe hjemmeholdet foran. Rødovre fik godt nok udlignet par minutter senere, men efter 28 minutter fik Christian Crone Glaas pucken i kassen til ny Bears-føring.

I de døende sekunder var Bears’ keeper, Martin Jørgensen, lige ved at bringe hjemmeholdet yderligere foran, men han sendte pucken lige forbi et tomt Rødovre-mål, så kampen sluttede 2-1 til Bears.

– Det var en holdindsats som vi kan være stolte af. Alle mand bød ind og ingen faldt igennem, fortæller Jacob Volf. Gladsaxe Bears ligger på en tredjeplads i 1. division. pk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top