Nytårsbrag af en koncert
Nytårskoncert-02-04-20.jpg

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Der var musikalsk festfyrværkeri, skønsang og nytårsløjer på Grønnemose Skole, da Andrea Pellegrini (tv), David Riddell (th) og Randers Kammerorkester gav nytårskoncert. Foto: Kaj Bonne
Årets nytårskoncert bød på et alsidigt repertoire fra wienerklassikken, romantikken og modernismen, en musikalsk hyldest til Boris Johnson og spas og løjer

Der var musikalsk nytårsknald for pengene på Grønnemose Skole til årets nytårskoncert i Gladsaxe.

Et særdeles velspillende og veloplagt Randers Kammerorkester spillede alt fra forfinet Fauré, vidunderlig Verdi og slagkraftig Strauss til bragende Beethoven, heriblandt den tyske komponists velkendte skæbnesymfoni – eller som den britiske dirigent David Riddell kaldte den, med et glimt i øjet, Brexit-symfonien. Han dedikerede den til Boris Johnson.

Og mezzosopran Andrea Pellegrini sang følelsesladet og stilsikker skønsang til blandt andet Berlioz’ Les nuits d’eté og Bizets Carmen, i henholdsvis guldkjole og spansk Carmen-kjole.

Der var også tid til spas og løjer, da orkestret spillede David Riddells egne komposition, Concerto for 2.65625 violins, hvor dirigenten selv spillede på stadig mindre violiner, som han hentede bag scenen. Imens overtog Andrea Pellegrini dirigentstokken.

Det hele blev sluttet af med et af flere ekstranumre, Hans Christian Lumbyes Champagnegalop, og en stående ovation fra publikum.

Der var fyldt godt op i salen på Grønnemose Skole til årets nytårskoncert. Foto: Kaj Bonne.

Der var fyldt godt op i salen på Grønnemose Skole til årets nytårskoncert. Foto: Kaj Bonne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top