Samfundshøjskolen i Søborg
FO Gladsaxe og Søborg Kirke gentager succesen ’Samfundshøjskolen i Søborg’ med fire tankevækkende debatforedrag i Søborg Kirkes Sognegård om alt fra gadeprostitution og Grønland til etiske dilemmaer

– Vi glæder os til endnu engang at sætte vigtige emner til debat. Med oplægsholdere, som selv står lige midt i sagens kerne, får vi fantastiske førstehåndsfortællinger og mulighed at spørge ind til problemstillingerne, siger FO skoleleder Inge Lindqvist.

– Vi oplever stor interesse for at dykke ned i tidens spørgsmål og møde de mennesker som handler og gør en forskel. Og FOs samarbejde med Søborg Kirke skaber en ideel ramme om arrangementerne, tilføjer hun.

Programmet byder på:
Tirsdag den 14. januar kl. 10.00: Henrik Goldschmidt: Middle East Peace Orchestra: Henriks Goldschmidts fredssprojekt i Mellemøsten har affødt et projekt for børn i København, hvor musikken er nøglen til tolerance og forståelse folkeslag imellem.

Tirsdag den 21. januar kl. 10.00: Janne Langebeck: Reden, om arbejdet med rådgivning og støtte til en meget udsat gruppe, de gadeprostituerede på Vesterbro.

Tirsdag den 28. januar kl. 10.00: Jørgen Carlsen: Det Etiske Rod – tidl. medlem af Etisk Råd fortæller om nogle af de etiske dilemmaer Etisk Råd har behandlet, og han inddrager publikum i overvejelserne.

Tirsdag den 4. februar kl. 10.00: Cecilia Vanman: Et Grønland i forandring: Havpattedyrbiologen og ekspeditionslederen tager os med på en rejse gennem natur, dyreliv, historie og udfordringer i et land, hvor klimaforandringerne er synlige for alle.

Den samlede pris er 200 kr. – eller 150 kr. for pensionister, efterlønnere og studerende bosat i Gladsaxe Kommune

Mere information og tilmelding på www.gladsaxe.fo.dk eller på telefon 44441117.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top