Små bjørne til stævne
Ishockey.jpg
De mindste ”bjørne” var på is til nytårsstævne i Gladsaxe Skøjtehal. Foto: Privat.
De 2-5-årige ”bjørne” fra Gladsaxe Bears spillede U6-ishockeystævne i Gladsaxe ishal

Søndag var de helt små 2-5-årige piger og drenge fra Gladsaxe Bears værter ved U6-nytårsstævne med de fire naboklubber fra Amager, Hvidovre, Rungsted og Rødovre i Gladsaxe Skøjtehal. I hallen blev der spillet Onkel Reje og MGP hits over højttaleren, og der blev langet store mængder popcorn og varm kakao over disken i kiosken til spillerne og de mange forældre, der var mødt op for at heppe på deres børn.

– Børnene har været til stævner i andre klubber, og har glædet sig rigtig meget til nu at være værter for dette U6 stævne og prøve at være på hjemmebane. Stævner som dette er vigtige for at skabe sammenhold på holdet og skaber liv i ishockeysporten. De lærer rigtig meget ved at spille kampe, og alle er vindere her og får en flot guldmedalje med hjem, siger Louise Puggaard, der er en af de mange frivillige forældre bag arrangementet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top