Undersøgelser på posthusgrunden
Posthusgrund-2.jpg
Der har været geotekniske undersøgelser i gang på posthusgrunden ved Søborg Torv i løbet af de sidste uger. Byrådet besluttede i juli sidste år, at der skal bygges lejligheder og en Lidl på grunden. Byggearbejdet går i gang, når bygherren får en byggetilladelse, og forventes samlet set at vare 18-20 måneder, heraf 1-2 måneder til selve nedrivningen af posthuset. Foto: Peter Kenworthy.
Der har været geotekniske undersøgelser i gang på posthusgrunden ved Søborg Torv i løbet af de sidste uger.

Der har været geotekniske undersøgelser i gang på posthusgrunden ved Søborg Torv i løbet af de sidste uger. Byrådet besluttede i juli sidste år, at der skal bygges lejligheder og en Lidl på grunden. Byggearbejdet går i gang, når bygherren får en byggetilladelse, og forventes samlet set at vare 18-20 måneder, heraf 1-2 måneder til selve nedrivningen af posthuset.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top