Uropførelse i Bagsværd Kirke
Nytårskoncert med vokalmusik og vintertema

Tirsdag den 21. januar 19.30 skyder musikforeningen UTZON sæsonen i gang med nytårskoncerten “På din hånd et fnug” – en koncert med Vokalgruppen Dopplers og pianisten Cæcilie Tagmose. Ved koncerten uropføres et splinternyt vinterværk af komponisten Pernille Sejlund.

Programmet indeholder både originale ensembleværker, korsatser og soloklaversatser, der undervejs smelter ind i hinanden i fælles klangflader og overledninger, sammen med koreografi og lysdesign. Vinterkoncerten er spundet over den danske klassiker: ”Der er ingenting i verden så stille som sne”.

Der er entré til koncerten, som finder sted i Bagsværd Kirke. Se mere på www.musikforeningenutzon.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top