Vi maler byen rød
Kære Gladsaxeborgere. Som I kunne læse i GB i sidste uge, har vi valgt at forlade den socialdemokratiske byrådsgruppe. Vi håber og tror på, at vi ved at stå uden for parti, bedre kan være med til at sikre en mere rød retning for den politik, der føres i Gladsaxe.

Lene Svendborg og Lise Tønner, medlemmer af Gladsaxe Byråd

Kære Gladsaxeborgere. Som I kunne læse i GB i sidste uge, har vi valgt at forlade den socialdemokratiske byrådsgruppe. Vi håber og tror på, at vi ved at stå uden for parti, bedre kan være med til at sikre en mere rød retning for den politik, der føres i Gladsaxe.

I byrådet vil vi derfor fortsat arbejde for vores mærkesager som er børn og unges trivsel, gode og trygge rammer i vores skoler og daginstitutioner, en tryg ældrepleje, og et godt og tillidsfuldt arbejdsmiljø med fokus på faglighed for kommunens ansatte. Uden et attraktivt arbejdsmiljø kan vi ikke tiltrække og fastholde kompetent arbejdskraft. Samtidigt vil vi have fokus på fortsat at give mulighed for et blomstrende foreningsliv med kultur-, fritid- og idrætsaktiviteter.

Herudover vil vi arbejde for ansvarlig byudvikling, mange flere almene boliger og en velfungerende offentlig transport i hele kommunen.

Sidst, men ikke mindst, vil vi arbejde for at Gladsaxe stiller rimelige krav til vores leverandører og håndværkere. Vi vil gøre alt hvad der er tænkeligt muligt, for at undgå social dumping og støtte op om fair skat.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top