Vinterjazz i Telefonfabrikken
For jazz-elskere er februar måned synonym med Vinterjazz

Den landsdækkende festival bliver skudt i gang fredag 6. februar og ruller frem til 29. februar med et fyldigt og spændende program. Traditionen tro tager Telefonfabrikken også del i festlighederne, og byder igen i år på arrangementer og koncerter arrangeret i samarbejde med husets lokale foreninger og Kulturskabere.

Blandt andet er der gratis jazzkoncert i café Drop Inn onsdag 26. februar klokken 19-21. Jazzorkestret ESW spiller både nye numre og jazzhistoriske klassikere, veloplagt og swingende, fra Armstrong til Monk, fra Basie til Ellington, fra Abdullah Ibrahim til Charlie Parker. Det garvede band har mere end 15 år bag sig, og har spillet en lang række koncerter på jazzklubber og festivaler i Københavnsområdet. Til denne koncert får orkesteret besøg af jazz-sangerinde Fifi Dahy.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top