Bibliografen trænger til et løft
Ti år efter sin indvielse, er Bagsværds kulturperle blevet et offer for sin egen succes. Den er bogstaveligt talt ved at bukke under for det daglige slid.

Martin Skou Heidemann, Søhuse 1, Byrådsmedlem for Venstre

Ti år efter sin indvielse, er Bagsværds kulturperle blevet et offer for sin egen succes. Den er bogstaveligt talt ved at bukke under for det daglige slid. Man kan bare gå en tur rundt i biblioteksområdet, så finder man hurtigt de mange steder, hvor gulvet simpelthen har givet op i de i øvrigt slidte lokaler.

Bygningen lider også under en stor mangel på mødelokaler og studiepladser. Der er et par borde i cafeområdet, men det er slet ikke nok til efterspørgslen fra kommunens borgere og frivillige foreninger.
Endelig må man også konstatere, at indretningen af den lille biografsal er utidssvarende. De meget gamle sæder holder simpelthen ikke mere. Hvis vi fortsat skal kunne tiltrække både publikum og de store biograffilm, så er det nødvendigt med en opgradering.

Det har stor betydning for det lokale erhvervsliv at Bibliografen hvert år trækker tusindvis af folk til Bagsværds butikker og spisesteder.
Gladsaxe Kommune har de seneste år brugt mange kulturmillioner på Hovedbiblioteket og Telefonfabrikken, som begge ligger i Søborg. Nu må tiden være kommet til Bibliografen i Bagsværd efter 10 år med succes. Det skulle gerne fortsætte mange år endnu.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top