Forholdsmæssigt flere udsatte børn
Der er blevet procentmæssigt flere udsatte børn i Danmark – også i Gladsaxe

Antallet af udsatte børn og unge (0-22 år) i procent af befolkningen er steget markant i de seneste år. På landsplan var der i 2011 lige over 1,8 procent udsatte børn og unge. I 2018 var tallet over 3 procent, ifølge de seneste tal fra Danmarks Statistik.

I Gladsaxe er procentsatsen næsten tredoblet – fra lidt over 1 procent i 2011 til over 3 procent i 2018.

Også i Gladsaxes nabokommuner er der store stigninger. I Furesø er procentsatsen firdoblet, fra under 1 procent til over 4. I Gentofte, Lyngby-Taarbæk og Herlev er der tale om en fordobling af procenten (til henholdsvis 2, 2 og 3,4 procent), og i Københavns Kommune er man gået fra 1,5 procent til 2,4.
pk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top