Gladsaxe-bokser ny verdensmester
Sarah-Mahfoud.jpg
Gladsaxebokseren Sarah Mahfoud er ny verdensmester i fjervægt under verdensforbundet IBF. Foto: Arkivfoto: Kaj Bonne
Lørdag aften blev den tidligere ”Vild med Dans”-vinder Sarah Mahfound, som har bokset i Gladsaxe Bokseklub, ny verdensmester i fjervægt for kvinder under verdensforbundet IBF

Den 30-årige Gladsaxe-bokser var udfordrer mod Brenda Karen Carabajal fra Argentina, men efter en intens fight lykkedes det den dansk/syriske kvinde at vinde på point ved Danish Fight Night-stævnet i Frederiksberg-hallerne.

Den danske bokser er dermed stadig ubesejret, og der var da heller ikke tvivl om udfaldet af kampen, som gik tiden ud. Samtlige dommere havde den danske pige som vinder, hvorfor kamplederen Søren Saumann kunne hæve hendes arm som det første bevis på, at VM-titlen nu var hjemme.

Dermed er hun nu ubesejret i sine ti kampe som professionel.

– Det var en fantastisk fed stemning i hallen, og det gik godt. Jeg er verdensmester. Jeg har arbejdet med min aggressivitet, og jeg skulle bruge min venstre hele tiden og fange hende med min højre, sagde hun efterfølgende til dagbladet BT.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top