Helt til døren
Plustur-ordningen betyder at man kan få kollektiv transport direkte til og fra hoveddøren

– For at styrke den kollektive transport der, hvor der ikke kører så mange busser og tog, har Movia udviklet plustur, der bliver en fast del af den samlede kollektive transportservice i Gladsaxe Kommune, skriver Movia i en pressemeddelelse.

Man vil blive tilbudt plustur på hele eller dele af rejsen, når man søger i rejseplanen. Tilbuddet får man, hvis bus og tog ikke rækker hele vejen. Ordningen er åben for alle uafhængigt af, hvilken kommune man bor i. Plusturen skal bare både starte og slutte i en kommune med plustur, tilføjer Movia.

Læs mere om plustur på dinoffentligetransport.dk/plustur

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top