Ny single fra Emerald Greene
Emerald-Greene-5346_Photo_Carsten-Holmboe-Borregaard_80procent.jpg
Foto: Carsten Holmboe Borregaard
Koncertaktuelle Emerald Greene er på vej med forårskåd singleudgivelse

Den lokale musiker Emerald Greene udgav sidste år sin første EP: ”Awakening” med 5 sange på engelsk. Hun har lige været i studiet for at indspille grundbånd til sin første single på dansk: Hormonstyret kædedans – en vovet vise fra de sydlige regioner. Der er glimt i øjet og fuld fart på med balkaninspireret backing leveret af Troels Alsted, bas og producer, Kerstin Backlin, violin, Isabel Douglass, accordeon og Heidi Luke, trommer. Singlen udgives digitalt til foråret, hvor hormonerne traditionelt kommer i svingninger i takt med stigende varmegrader og safter.

Onsdag den 12.februar kl. 17.00 kan sangen høres live på gratis solo-koncert i udlånet på Gladsaxe Hovedbibliotek sammen med sange fra EP’en og nyskrevne sange på engelsk.

Yderligere information: https://emeraldgreene.dk/

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top