En bamse i vinduet
Bamse-small.jpg
En bamse i vinduet i et hus i Søborg. Foto: Peter Kenworthy
Børn og andre barnlige sjæle er begyndt at sætte bamser og plysdyr i vinduerne – så kan andre børn gå på bamsejagt

Trenden med at sætte bamser i vinduet, nu hvor coronakrisen har lukket ned for mange andre udskejelser og socialt samvær for børnene, startede ifølge Time Magazine i Tennessee, hvor børnene leder efter bamser i nabolaget. Nogle af dem iført safariudstyr og kikkerter, eller med pen og papir, for at notere antallet af fundne bamser ned.

Idéen har nu spredt sig til andre lande gennem sociale medier – herunder Danmark. Tanken er at nabolagets familier kan få lidt frisk luft mens de går på ”bamsejagt”, og på denne måde interagere med andre i nabolaget, selv om man skal holde afstand.

Opdatering:
Gladsaxe Bladet har været ude og interviewe bamsen på billedet – Julius. Læs mere om det og bamsejagt her. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top