Ingen bøder på biblioteket
Gladsaxe Bibliotekerne holder lukket for tiden, så det er ikke muligt at aflevere sine lånte materialer.

Gladsaxe Bibliotekerne holder lukket for tiden, så det er ikke muligt at aflevere sine lånte materialer.

Selvom systemet ikke kan forlænge lånefristerne, så er man dog sikker på ikke at få gebyr eller erstatning for for sent afleverede materialer. Både påmindelser og hjemkaldelser er sat på pause, og skulle der være en smutter, så annullerer biblioteket gebyret, når de åbner igen.

Har du fået en besked om en reservering, der er kommet hjem, så har du et par dage til at hente det, når biblioteket åbner igen. Hold øje med gladsaxe.dk/bibliotek for hvornår de er tilbage på bibliotekerne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top