Ny køreplan
Movia tilpasser afgange på busser og lokaltog fra 30. marts. DSB kører efter reduceret køreplan

– Tilpasningen skal sikre en fortsat stabil og pålidelig drift i en situation, hvor der måtte komme flere sygemeldinger fra chauffører og lokoførere de kommende uger. Ændringerne træder i kraft mandag 30. marts og varer indtil videre frem til og med 13. april 2020, skriver mobilitetsselskabet Movia i en pressemeddelelse.

Konkret betyder det, ifølge Movia, at busserne i Storkøbenhavn på hverdage vil køre efter lørdagskøreplanerne, mens busserne i resten af hovedstadsområdet og i Syd- og Vestsjælland på hverdage vil køre efter feriekøreplanerne. I weekenden kører busserne efter de normale weekendplaner.

Hos DSB kører man også efter en reduceret køreplan, som gradvist vil gælde for hele landet.

Til og med 2. påskedag den 13. april kører der færre S-tog. Blandt andet kører linje B hvert 20. minut mellem Farum og Høje Taastrup.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top