Restaurationsbranchen er hårdt ramt
- Det er en hård tid for os alle. Men forhåbentlig kan det stærke sammenhold vi har i torvekøkkenet og omsætning på take away gøre tiden lidt bedre, fortæller administrerende direktør i Jespers Torvekøkken, Ronny Saul.

– Det er en hård tid for os alle. Men forhåbentlig kan det stærke sammenhold vi har i torvekøkkenet og omsætning på take away gøre tiden lidt bedre, fortæller administrerende direktør i Jespers Torvekøkken, Ronny Saul.

Den voldsomme nedgang i omsætningen har, ifølge Saul, betydet at regeringens lønkompensationspakker ikke har været nok, og at man derfor har måtte afskedige alle timelønsansatte, samt indføre arbejdsdeling og frivillig nedgang i løn.

– Vi er sindssygt taknemmelige for at medarbejderne har været så omstillingsparate og klar til at hjælpe, siger Ronny Saul.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top