Påsken ikke på pause
Buddinge-Kirke-01-32-10-1.jpg
Buddinge Kirke. Foto: Kaj Bonne.
Kirkerne var lukket i påsken, men de fejrede stadig årets vigtigste kristne højtid

Der er åbent på genbrugspladsen, i Meny og Silvan. Men kirkerne holder lukket på grund af fare for coronasmitte. Også i den vigtigste kristne højtid – påsken. Men dette betyder ikke at påsken var aflyst i Gladsaxes kirker.
I Buddinge Kirke havde man valgt ikke at lave onlinegudstjenester i påsken, fordi det krævede for mange resurser og teknisk snilde.

Til gengæld kunne man klikke ind på kirkens hjemmeside – buddingekirke.dk – og finde åndelige andagter og påskefortællinger til børnene, eller gå forbi den lukkede kirke og se en påskeudstilling i vinduerne ud mod Buddingevej, fortæller præst Jakob Søvndal.

Det var samtidig en mulighed for familierne at være sammen, og få fejret påsken derhjemme på en særlig måde, når nu kirken var lukket. – Og man kan også altid ringe til os præster og snakke med os, hvis man har brug for det, tilføjer Jakob Søvndal.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top