Ramadan i coronaens skygge
Coronavirus-COLOURBOX44519576-1.jpg
Foto: Colourbox.
I forbindelse med risikoen for smittespredning med coronavirus, har Sundhedsstyrelsen udsendt retningslinjer for dem som skal fejre ramadan

Ramadanen er fastemåneden i Islam, hvor man mindes Koranens åbenbaring. Ramadanen varer en lille måneds tid og ligger på forskellige tider af året – i år fra 23. april til 23. maj. I denne periode må troende muslimer ikke spise, drikke, ryge eller have seksuelt samkvem fra daggry til solnedgang.

Sundhedsstyrelsen opfordrer til at man bliver hjemme og benytter digitale løsninger for at se familie og venner. At man kun bryder fasten, og fejrer Eid med dem, som du bor sammen med.

– Lad være med at mødes mere end 10 personer. Det gælder også i parker, naturen og lignende. Hold to meters afstand til andre, når du er udenfor hjemmet, og undgå fysisk kontakt som håndtryk, kram og kindkys. Sørg for god håndhygiejne og host/nys i ærmet, tilføjer Sundhedsstyrelsen som generelle retningslinjer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top