17-årig pige udsat for blufærdighedskrænkelse
Københavns Vestegns Politi modtog en anmeldelse om blufærdighedskrænkelse sket mandag den 4. maj kl. 15.55 på Høje Gladsaxe Vej i Gladsaxe

En 17-årig pige var ude og løbetræne på en sti beliggende på den vestlige side af Høje Gladsaxe Vej, hvor en person på en flerfarvet cykel passerer hende. Da hun er kommet lidt længere frem ad stien møder hun den samme person, som er steget af cyklen, og står nu foran hende og masturberer, fortæller Københavns vestegns Politi.

Personen beskrives som: Mand, dansk af udseende, 40-50 år, cirka 180 cm. høj, lidt kraftig af kropsbygning, skaldet. Han var iført en mørk, langærmet bluse og kørte på en flerfarvet cykel.

Københavns Vestegns Politi efterforsker sagen og modtager gerne oplysninger fra vidner eller andre i sagen, som har set noget mistænkeligt omkring gerningstidspunktet. Henvendelse døgnet rundt på telefon 4386 1448/114.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top