Bredt samarbejde skal sikre gode busforbindelser

Tallene taler sit tydelige sprog, når man ser på det faldende antal buspassagerer i Høje Gladsaxe, og derfor skal busbetjeningen forbedres i bydelen ved den kommende busbestilling i efteråret.

Vi er glade for, at et samlet Trafik- og Teknikudvalg nu er enige om, at alle muligheder for en bedre busbetjening nu skal undersøges, i samarbejde med Movia og Region Hovedstaden. Herunder hvordan 250S kan komme tilbage på Gladsaxevej og betjene Høje Gladsaxe, samtidig med at Mørkhøj ikke mister sin adgang til bussen. Det stigende antal buspassagerer på Gladsaxe Møllevej viser nemlig også, at efterspørgslen på gode busforbindelser i erhvervskvarteret og Mørkhøj bydelen fortsat er høj.

Det har dog aldrig været byrådets og Trafik- og Teknikudvalgets beslutning at flytte ruten for 250S, som Lise Tønner skriver i avisen den 13. maj. Det er ligesom i 2016, Regions Hovedstadens endelige godkendelse der afgør hvordan de regionale linjer, herunder 250S, kører.

Vi vil, sammen med resten af udvalget, gøre vores yderste for at 250S kommer flest mulige borgere til glæde, og at Høje Gladsaxe får bedre busforbindelser.

1 kommentar om “Bredt samarbejde skal sikre gode busforbindelser”

  1. John Ellehammer siger:

    Hvem er det så i Gladsaxe kommune, der har “anbefalet” ændringen af linje 250s i 2016. For Movia har jo sendt ændringen i høring i kommunen. Hvis det ikke var udvalget der sendte høringssvar til Movia, hvem var det så der gjorde det? Og ikke mindst, hvilken bemyndigelse havde de til at svare på Gladsaxe kommunes vegne? Og hvad var så begrundelse for at ændre linjeføringen?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top