Digitale byrødder
byrådssal-2.jpg

Byrådssalen var næsten tom til månedens byrådsmøde, og dem, der var der, kiggede mest ned i deres skærme. Foto: Peter Kenworthy,

Byrådssalen var næsten tom til månedens byrådsmøde, og dem, der var der, kiggede mest ned i deres skærme. Foto: Peter Kenworthy,
Byrådsmødet i sidste uge blev holdt digitalt

På grund af coronakrisen blev byrådsmødet onsdag den 29. april afholdt på kommunikationsplatformen Teams, og det var ikke muligt at overvære mødet i byrådssalen som normalt. Borgmesteren var det eneste byrådsmedlem i salen, sammen med en håndfuld embedsmænd, og byrådet deltog online.

I dagens anledning havde man sprunget sangen inden byrådsmødet over. Og det krævede mere teknisk snilde fra byrådsmedlemmerne end sædvanligt, at komme til orde eller stemme om punkterne på dagsordenen.

Forbindelsen røg i kort tid under et enkelt punkt, et par stykker kom ikke på talerlisten og afstemningssystemet var lidt genstridigt. Men med et par sms’er og lidt tålmodighed lykkes det at afholde mødet uden de store problemer.
Man kan dog, som altid, genhøre hele mødet på gladsaxe.dk/byraadpodcast pk

Mange af byrådsmedlemmerne var med  til byrådsmødet hjemmefra. Et par var dog på rådhuset, her Claus Wachmann (B), der sidder i byrådets arbejdsværelse. Foto: Peter Kenworthy.

Mange af byrådsmedlemmerne var med til byrådsmødet hjemmefra. Et par var dog på rådhuset, her Claus Wachmann (B), der sidder i byrådets arbejdsværelse. Foto: Peter Kenworthy.

Man kunne følge med i byrådsmødet på storskærm i byrådssalen.  Foto: Peter Kenworthy.

Man kunne følge med i byrådsmødet på storskærm i byrådssalen.
Foto: Peter Kenworthy.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top