Hero rykker nok ned
Værebro-HERO-07-35-19.jpg
Da Gladsaxe Hero og VB 1968 mødtes i Serie 1 i august, var det med Hero som vinder i en herrefight af et derby. Efter at DBU har besluttet at aflyse resten af sæsonen spiller de to hold sandsynligvis ikke i samme række til næste år. Foto: Kaj Bonne.
Stillingerne fryses fast i Serie 1, pulje 1 hvor Hero ligger sidst

Der bliver ikke spillet mere seriefodbold i denne sæson, på grund af corona-situationen, har DBU Sjællands bestyrelse besluttet.

– Vi har vurderet, at det sportsligt set er den mest fair løsning, at resultaterne fra efteråret benyttes i forhold til op- og nedrykning, udtaler DBU Sjællands formand, Jakob Koed.

Stillingerne fryses i stedet fast, og op- og nedrykkere findes ud fra den nuværende stilling. Her ligger Gladsaxe Hero som bundprop i Sjællandsseriens serie 1, pulje 1, med seks point i 11 kampe.
De endelige op- og nedrykninger afventer dog afklaring på Danmarksserien i DBU.

– Vi er ikke glade og lykkelige, og ikke enige om at det er den mest retfærdige løsning. Der er ikke noget endegyldigt endnu, men som det ser ud ligger vi til nedrykning, siger bestyrelsesformand i Gladsaxe Hero, Per Sundberg.

Gladsaxe Hero startede op med træning for børne- og ungdomsafdelingerne i sidste uge.

– Og det er trods alt det vigtigste, at vi nu kommer ud og rører ved en bold igen. Og vi afventer så i spænding udviklingen omkring op og nedrykning, tilføjer han.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top