Nedskæringer
Som svar på Henrik Sørensens indlæg i Gladsaxe Bladet d. 22.4, hvor han roser de borgerlige partier, for alle de penge de har sparet, så vi kan finansiere diverse hjælpepakker

S. E. Nielsen, Tinghøjvej 40,.4.tv.

Som svar på Henrik Sørensens indlæg i Gladsaxe Bladet d. 22.4, hvor han roser de borgerlige partier, for alle de penge de har sparet, så vi kan finansiere diverse hjælpepakker, bliver man nødt til at huske hr. Henrik Sørensen på alle de nedskæringer, som de borgerlige udførte på sundhedsområdet, sygehuse, hjemmehjælp, politi og ikke mindst fyringer indenfor Skattevæsenet, hvilket førte til manglende kontrol, og dermed en masse skattesvindel i milliardklassen. Hvis alle disse penge ikke var blevet spildt, grundet nedskæringer, så havde pengene været tilstede, og mange almindelige mennesker haft en bedre hverdag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top