Parkering forbudt
Butiksejere på Bagsværd Hovedgade er utilfredse med manglende parkeringsmuligheder på grund af vejarbejde

Gladsaxe Kommune er i gang med forberedelserne til at plante nye træer Bagsværd Hovedgade. Første skridt er rydning af asfalt, udgravning og sætning af kantsten til bedene.

Flere af butiksejerne, til butikker der ligger overfor vejarbejdet, har ytret deres utilfredshed til Gladsaxe Bladet. Både fordi halvdelen af vejen er spærret af og gravet op, hvilket de fortæller går ud over deres kundegrundlag. Og fordi de ikke føler sig ordentlig informeret om, hvornår deres kunder igen kan komme til at parkere i nærheden af deres butikker.

– Etape 1, der strækker sig fra Buegården til Gammelmosevej, forventes færdig med kantsten og jordarbejder den 15. juni. Når arbejdet er afsluttet i den ene side af vejen flytter vejspærringen til den modsatte side. På strækningen ved butikkerne forventes afspærringen af være fjernet inden 25 maj, fortæller landskabsarkitekt i Gladsaxe Kommune, Katrine Andersen.

– I øjeblikket sættes der vejbrønde og i de følgende dage graves ud i hullerne til træerne. Dette arbejde skal udføres inden kantstene kan blive sat. I uge 20 forventes kantstenene at blive sat. De er blevet forsinkede på grund af Corona, der også har ramt den branche, tilføjer hun.

Katrine Andersen anbefaler at man indtil videre parkerer i bymidten og går hen til butikkerne.
pk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top