Blodsprængninger på benene: Bør du være bekymret?
gladsaxebladet.dk-venecenter.dk-08-06-2020.jpg
SPONSORERET INDHOLD: Blodsprængninger, også kaldet karsprængninger, er en normal sygdom. En stor del af den danske befolkning kommer til at opleve disse små, blålige eller lilla net af blodårer, som ligger i overfladen af huden.

De kan opstå i ansigtet, fx på næsen, men i langt de fleste tilfælde ses de altså på benene. Måske har du selv lige lagt mærke til, at noget ikke ser ud, som det plejer, på dine ben, og tænker på, om det er noget, som du skal være nervøs for? Det korte svar er nej, men vi vil så gerne lige fortælle dig lidt mere om fænomenet, så du kan få en bedre forståelse for det. Ønsker du at lære endnu mere om blodsprængninger på benene eller bestille en undersøgelse, kan du også gøre dette online.

Blodsprængninger er ikke farlige, men behandling kan stadig være en god idé
Som før nævnt er disse blodsprængninger på benene altså ikke noget, som du bør bekymre dig for, da de ikke medbringer nogen fare eller smerte. Derfor kan det dog stadig være en god idé at få en ekspert til at kigge på det, af flere grunde. Den første grund er, at blodsprængninger nogle gange forveksles med åreknuder, som er større og tydeligere. Modsat blodsprængninger kan åreknuder lede til både smerte og voldsommere kosmetiske symptomer. Du bør derfor bestille tid, hvis du er i tvivl om, hvorvidt der er tale om en blodsprængning eller en åreknude.

Oftest et kosmetisk problem
Den anden grund, til at det kan være en god idé at få gjort noget ved dine blodsprængninger, er den kosmetiske del af det. Mange synes ikke, at blodsprængninger på benene eller i ansigtet ser godt ud, og derfor gør de brug af en af de mange forskellige behandlingsmetoder for at komme af med dem. Har du det på samme måde, bør du også bestille tid.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top