Ekstra sommeraktiviteter
Børne- og Undervisningsministeriet har frigivet en særlig pulje penge til ekstra sommeraktiviteter for børn og unge

En ny pulje fra Børne- og Undervisningsministeriet skal sikre et større udbud af sommeraktiviteter i skolernes sommerferie. Det sker i forlængelse af coronakrisen, hvor mange børn, unge og udsatte grupper har været afskåret fra fællesskaber og hverdagsrytmer med fritidstilbud, skole og andre pauser fra hjemmet.

I Gladsaxe har man allerede afsat beløb fra puljen til aktiviteter i Høje Gladsaxe, Værebro, Mørkhøj og på idrætsanlæggene. Den nye pulje penge vil derfor gå til aktiviteter med særligt øje for de børn og unge, som ikke har tilmeldt sig Glad Sommer. Gladsaxe Kommune er i dialog med lokale foreninger om åbne aktiviteter, som ikke kræver, at man på forhånd tilmelder sig, fortæller Gladsaxe Kommune.

Tildelingen sker i samarbejde med koordinatorer i Høje Gladsaxe, Værebro, Mørkhøj og på idrætsanlæggene. Puljen vil blandt andet gå til at aflønne brobyggere, aktivitetsmedarbejdere, instruktører og trænere i boligområderne, ligesom den kan finansiere ferieture, koloni, udflugter og lignende. De nye sommeraktiviteter løber af stablen i uge 27-32 og vil blive meldt ud løbende.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top