Lundberg skal hyldes
Jeg synes, at man burde hylde AB-legende Knud Lundberg på en-eller-anden vis, sådan for alvor.

Joakim Lemmé, stifter og redaktør, Debatforum for ægte AB-fans

Jeg synes, at man burde hylde AB-legende Knud Lundberg på en-eller-anden vis, sådan for alvor. Enten via en fornem statue som man gør i mange andre fodboldkulturer, eller en anerkendelse af ham på anden vis. Eventuelt portrætteret på bagsiden af den gamle tribune. En bagside, man vist roligt kan sige, har set bedre dage. Det ville samtidig pryde i gadebilledet, og der ville samtidig for alvor komme en følelse af, at her hører Akademisk Boldklub til!

For det mangler vi tilpas meget på Gladsaxe Stadion, netop den der følelse af, at det er her vi AB´ere har hjemme.

Lad dog eventuelt Knud Lundberg pryde i gadebilledet, på en sådan vis! Vi må samles i flok, os AB´ere. Og kommunen med også, eventuelt. Man kan passende starte i det små, som ville være at omdøbe Gladsaxe Stadion til “Knud Lundberg Idrætspark” eller lignende, i stedet for den der halve løsning, hvor en god sjat af ABs fans alligevel efter sigende skulle kalde stadionet for “Stade de Lundberg”. Ord er en ting, men handling er bestemt en helt anden.

Lad os gøre noget ved det kollektivt. Knud Lundberg har en særstatus i dansk sport, og derfor skal han også anerkendes i samme store stil, taget i betragtning af netop dét.
Jeg hører gerne fra dig/jer, hvis i synes om denne idé.

2 kommentarer om “Lundberg skal hyldes”

  1. Jesper A siger:

    Joakim rammer hovedet på sømmet her. Det mangler i den grad og ville klæde både byen og klubben!

  2. Brian siger:

    Ja Joakim så rigtigt,ikke mange klubber kan prale med en mand I den klasse 3 landshold og være højt uddannet på samme tid ,er det ik det AB altid har stået for.Akademiske spillere, sjovt hvis vi kunne komme tilbage til det igen .tror vi er den eneste klub Der har haft en dom ham ,så han burde hyldes meget mere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top