Trendsetteren
Rough-Diamond.png
SPONSORERET INDHOLD: Mennesker har altid brugt smykker som stærke symboler, både for at identificere sig selv og vise verden hvem man var. Det er måske også derfor, at en forlovelsesring har så stor betydning som den ultimative kærlighedserklæring.

Den første forlovelsesring med diamanter blev givet af ærkehertug Maximilian af Østrig, som senere blev Hellig Romersk kejser, til sin forlovede Mary af Burgundiet i 1477. Ringen var havde sat en række diamanter som et ”M” på en enkel rund ring. M for Mary, M for Maximilian og M for Matrimonium – ægteskab. Kan det blive mere romantisk?

Marys forlovelsesring blev trendsetteren for den moderne forlovelsesring, som for alvor blev populær, da diamanter blev mere tilgængelige for den almindelige befolkning efter fundet af de sydafrikanske diamanter og en reklamekampagne i USA i 1938. Det betyder også, at det i dag nærmest er utænkeligt at forestille sig et frieri uden en forlovelsesring med diamanter.

Den nye tendens
Det at finde den helt rigtige ring til din elskede kan dog stadig give sved på panden og være en kæmpe udfordring. Skal den være med en enkelt diamant eller med flere? Hvilken stil er hun mest til? Og er hun mest til det varme guld, det kølige hvidguld eller det moderne rosaguld? Overvejelserne er mange. Men måske er det første og vigtigste spørgsmål at stille sig, hvorfor hendes forlovelsesring skal være som alle de andre, når hun er helt sin egen?

Hos det københavnske smykkehus, Roughdiamonds.dk, arbejder designer og grundlægger Maya Bjørnsten både med respekt for historien og et blik på fremtiden. Hun forelskede sig hovedkulds i de naturlige uslebne, upolerede, rå diamanter, da hendes mand kom hjem fra Antwerpen med kufferten fuld af billeder af dem. Diamanterne lå som Moder Natur havde skabt dem og sådan begyndte Maya stille og roligt at skabe unikke smykker med dem. Maya siger selv, at den største glæde for hende er når hun får lov til at spille en lille rolle i en kærlighedshistorie ved at skabe en forlovelsesring med sine særlige rå diamanter.

En verden af farver
Maya Bjørnsten rejser selv til Antwerpen i Belgien, hvor hun håndplukker lige netop de rå diamanter som hun forelsker sig i. Hun kigger altid på deres form, størrelse, farve og helt særlige indre ild. De rå diamanter, som hun ikke vælger, bliver sendt videre til slibning.

Hos Roughdiamonds.dk er det derfor muligt at finde den helt rigtige forlovelsesring, hvor diamanten ikke er som alle de andre. Her er et væld af farver og muligheder – fra de eksklusive Pink diamanter til de sarte sjældne Grønne diamanter og de cool, underspillede Sorte diamanter. Mulighederne er mange og sådan skal det være, når forlovelsesringen skal være noget helt særligt og unikt til din elskede.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top