Trolde og sangerinder
Trollspåverdenturneg.jpg

(from left) – Poppy (Anna Kendrick) doesn’t know quite what to make of Queen Barb (Rachel Bloom), who rules the land of Rock, in "Trolls World Tour," directed by Walt Dohrn.

Poppy og Barb i ”Trolls på verdensturné”. Foto: UIP
Der er fællessang og popbaskere i Bibliografen

I ”Sangklubben” føles tiden lang for kvinderne på en engelsk militærbase. Blandt dem er Kate og Lisa, der tager initiativ til lidt fællesaktivitet. Broderi og bogklub skydes hurtigt ned, men ideen om et sangkor vækker begejstring. Kate er til de klassiske genrer, imens Lisa foretrækker poppens verden. Men da der pludselig er bud efter koret fra London med tilbud om at synge i Royal Albert Hall, må de to lægge uenighederne bag sig i fællesskabets tjeneste.

”Sangklubben” er instrueret af Peter Cattaneo, der stod bag ”Det’ bare mænd”, Robbie Williams har skrevet musik til og filmen har premiere i Bibliografen torsdag 25. juni. Lige så musikalsk er ”Trolls på verdensturné”, hvor troldene denne gang skal på deres første verdensturné. Det bliver et eventyr uden lige, og som fører til, at de opdager, at der er mere end en slags Trolls: De er hele seks forskellige troldestammer og med hver sin musiksmag spredt udover kloden. Spørgsmålet er nu, om de kan mødes til musikalsk topmøde og sammen glæde sig over musikken, trods de spiller hver deres genre?

”Trolls på verdensturné” har igen original musik af Justin Timberlake, og et af forårets store hits var duetten ”The Other Side” med Sza, der også medvirkede på soundtracket til ”Black Panther”.
”Trolls på verdensturné” har forpremiere i Bibliografen lørdag 27. juli.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top